Autminds is het eerste en enige congres in Nederland dat hoofdzakelijk voor en door mensen met autisme wordt georganiseerd. Autminds zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele mensen. We zijn dan ook altijd op zoek naar betrokken en betrouwbare vrijwilligers.

Als je je gedurende een langere periode wilt en kunt inzetten, kun je misschien lid worden van het organisatiecommittee. Doe je liever iets kortdurends, dan kun je dagvrijwilliger worden. Als dagvrijwilliger help je alleen op de dag zelf mee. Ook heb je als dagvrijwilliger vooral concrete en afgebakende taken. Zit je in het organisatiecommittee, dan zullen je taken complexer van aard zijn. Dit vraagt om meer overzicht en een beter vermogen tot plannen en organiseren, dan bij de dagvrijwilligers.

Je inzet als vrijwilliger wordt erg gewaardeerd. Zonder jouw inzet zou Autminds niet mogelijk zijn. Als dank voor je inzet proberen we je zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen om zelf aan bepaalde onderdelen mee te kunnen doen.

Autminds verwacht van vrijwilligers dat ze betrokken en gemotiveerd zijn, en over een positieve en servicegerichte instelling beschikken. Uiteraard moet je affiniteit met Autminds en/of autisme hebben.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk taken te laten uitvoeren door mensen die zelf (een vermoeden van) autisme hebben. Als je zelf geen autisme hebt, maar je wel kunt vinden in de doelstelling en werkwijze van Autminds, ben je ook van harte uitgenodigd je aan te melden als vrijwilliger.

We zoeken weer enthousiaste vrijwilligers! Meld je aan als dagvrijwilliger of kijk op de vacatures pagina. Als je de juiste kennis meebrengt dan kunnen we je een onvergetelijke ervaring geven in het grootste autistische congres van Nederland (in 2019 het grootste autistische congres ter wereld!).

Stel dat je de vrijwilligersrol van je leven niet bij de vacatures ziet staan? Geen probleem, misschien hebben we die rol zelf nog niet bedacht en vinden we het een goede aanvulling / uitbreiding. E-mail ons over je vrijwilligersdroomrol en wellicht komt die dan uit!
Je kan ons bereiken op vrijwilligers@autminds.nl

Naar informatie-pagina
Naar programma-pagina
Naar kaartjes-pagina
Naar deelnemers-pagina
Naar thema-pagina
Naar sprekers-pagina
Naar vrijwilligers-pagina
Naar downloads-pagina
Naar locatie / online-pagina
Share