Na afloop even napraten met een drankje
01-10-2022
Oproep voor thema’s voor Autminds 2023
13-02-2023

Oproep voor thema’s voor Autminds 2023

De eerste stappen voor Autminds 2023 zijn gezet!
We zijn op zoek naar een geschikt thema. Help jij ons hierbij?

Waarover zou je veel willen horen, op het volgende Autminds congres? Wat zou de gemeenschappelijke noemer moeten zijn? Autminds wil een maximale inbreng van mensen met autisme en dat betekent dat we bottom-up werken: we vragen om ideeën voor thema’s. Als er veel goede ideeën zijn proberen we een overkoepelend thema vast te stellen.

De inzending sluit op 8 maart.

Nieuw dit jaar is dat we een gezamenlijke activiteit aan willen bieden waarin meningen en ideeën worden geuit door deelnemers waarover we een verslag / sfeerimpressie kunnen maken en om te delen met iedereen. Het zou helemaal mooi zijn als dit aan het thema gehangen kan worden.
Zoals altijd wil Autminds een diversiteit aan onderwerpen, invalshoeken en contactvormen. We zoeken naar een thema dat interessant en herkenbaar is voor mensen met autisme. Een thema dat zowel inspirators, als ervaringsdeskundigen en wetenschappers weet uit te dagen voor het geven van een lezing, workshop, voorstelling of andere uitingsvorm. Een thema dat potentiële sprekers de ruimte geeft voor unieke bijdragen, maar wel duidelijk herkenbaar is.
Stuur je themavoorstel per email naar projectgroep@autminds.nl en licht toe wat jij daar interessant aan vindt of waarom jij het belangrijk vindt.
We zien alle ideeën graag tegemoet!

Autminds 2023 zal live plaatsvinden in Amsterdam op 7 of 14 oktober 2023. Hou deze data vrij!.

Share
Ga naar de inhoud