De kaartverkoop start zodra het programma bekend is.

Autminds gebruikt verschillende soorten toegangskaarten, controleer welke voor jou van toepassing is.

Na succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven email-adres. Als u deze mail niet ontvangt neemt u dan contact op met de organisatie.

Wanneer je een kaartje koopt voor Autminds, word je automatisch ingeschreven voor onze Nieuwsbrief, die je op de hoogte houdt van belangrijke informatie over Autminds. Je kunt je op elk moment uitschrijven met de link onderin de nieuwsbrief.

Persoon met een (zelf)diagnose autisme     12,50

Persoon zonder (zelf)diagnose autisme        15,=

Meekijkende huisgenoten                                  5,=
(vrijwillige toeslag)

Vriendenkaart kopen:                                       6,25

Vriendenkaart schenken:                                 6,25

Leden van PAS (50 kaarten beschikbaar):     7,50

Lid van PAS (max 50 kortingskaarten)         10,00

Veel mensen met autisme hebben een laag inkomen. Als je inkomen op het niveau is van Wajong of WIA (of vergelijkbaar), dan kun je een vriendenkaart kopen voor een ‘vriendelijke’ prijs: jij betaalt de helft, een anonieme vriend schenkt de andere helft. Autminds beheert een pot vriendenkaartjes en deze pot wordt jaarlijks weer aangevuld door deelnemers die een vriendenkaart hebben geschonken. Het aantal kaarten is beperkt tot de bodem van de pot in zicht is.

Online deelnemen aan Autminds geeft nieuwe mogelijkheden!
Misschien wil je met een huisgenoot of een vriend(in) tegelijk aan de online Autminds deelnemen. Dat is natuurlijk een prachtig idee en…. dat kunnen we natuurlijk niet controleren. We hopen dat je een huisgenoten-kaartje koopt en daarmee een klein bedrag doneert.

De registratie en betaling van de toegangsbewijzen wordt afgehandeld door www.ticketjames.com. Zij zullen je doorleiden naar de uiteindelijke betaling via Ideal, Paypal, Creditcard en -afhankelijk van de gekozen betalingsvorm- circa € 2,00 (Ideal) – € 3,00 (Paypal) service & afhandelingskosten in rekening brengen.

link naar de informatie pagina
link naar de programma pagina
link naar de kaartjes pagina
link naar de deelnemers pagina
link naar de thema pagina
link naar de sprekers pagina
link naar de vrijwilligers pagina
link naar de downloads pagina
link naar de locatie en online pagina
Share
Skip to content