Iris Barten

Iris is 28 jaar, woont in Wageningen en heeft zojuist haar masters afgerond op het gebied van gezondheidswetenschappen en facilitair management. Binnen haar sociale studies heeft ze gekozen om zich voor haar afstuderen te richten werkplekonderzoek, namelijk: hoe mensen met autisme de kantooromgeving ervaren na de COVID-19 pandemie.

Op 20 jarige leeftijd kreeg Iris haar diagnose, waarna ze zich altijd is blijven interesseren in het onderwerp. Dat ze ervoor heeft gekozen om zich te verdiepen in autisme voor haar afstudeeronderzoek is daardoor voor haar ook geen verrassing. Zelf zegt ze hierover: ‘De afgelopen periode heb ik heel veel leuke mensen mogen interviewen. Ik ben blij dat ik mijn persoonlijke en professionele kennis en ervaring in heb kunnen zetten’.

Eerder geschreven blogs:
https://www.jados.nl/blog/inclusief-onderwijs/
https://a-typist.nl/stagelopen-in-het-buitenland-met-autisme/

De invloed van de COVID-19 pandemie op de werkplekvoorkeuren van mensen met autisme

Voor de COVID-19 pandemie werden kantoorwerkzaamheden vooral in het kantoorgebouw uitgevoerd, maar tijdens de pandemie veranderde dit gezien mensen vanwege overheidsmaatregelen zoveel mogelijk vanuit huis moesten werken. Inmiddels kunnen mensen weer terecht op hun kantoorwerkplek, maar hoe wordt dit ervaren? Hoe is het om na een periode van thuiswerken weer terug te zijn op kantoor? Sluit de kantooromgeving nog aan bij de huidige wensen en behoeften?

In mijn master scriptie heb ik gekeken naar hoe werken tijdens de COVID-19 pandemie de huidige werkplekvoorkeuren van kantoormedewerkers met autisme heeft beïnvloed, waar zij momenteel tegen aan lopen en hoe zij hier mee omgaan. Het blijkt dat zowel de fysieke als sociale omgeving invloed hebben op de werkplekvoorkeuren. Als je geïnteresseerd bent in hoe dit precies werkt, nodig ik je graag uit om de presentatie bij te wonen.

De invloed van de COVID-19 pandemie op werkplekvoorkeuren – Iris Barten

Presentaatie 2023

Naar informatie-pagina
Naar programma-pagina
Naar kaartjes-pagina
Naar deelnemers-pagina
Naar thema-pagina
Naar sprekers-pagina
Naar vrijwilligers-pagina
Naar downloads-pagina
Naar locatie / online-pagina
Share