Tatjana:

Mijn naam is Tatjana Wouterse, ik ben 40 jaar en werkzaam als verpleegkundige. Ook ben ik coördinator websites bij Autisme Digitaal. Ik heb sinds 2015 de diagnose autisme en sinds 2 jaar zet ik me in om het stigma van autisme af te halen. Ik ben blogger bij Autisme Digitaal Veelzijdig. In september start ik de opleiding tot AD ervaringsdeskundige Zorg en Welzijn.

Martine:

Martine Mussies schreef haar proefschrift over de Cyborg Mermaid (Universiteit Utrecht) en werkt nu aan een project over 21e eeuwse reconstructies van Koning Alfred van Wessex (Universiteit Leiden). Naast haar onderzoek is ze muzikant & ontwerper, doet ze aan Japanse krijgskunsten en studeert ze neuropsychologie. Ze beheert de website Japan Fans en schrijft een boek over autisme, met als werktitel “Inside the Autside”. Martine woont in Utrecht, samen met haar Bengaalse tijgerkat Boris. Meer op www.martinemussies.nl

Jorrit:

Jorrit Bosma (39) is voorzitter van Autisme Digitaal en redacteur van Autisme is Veelzijdig. Hij is softwaretester bij Gino Software in Groningen, popmuzikant en literair vertaler. In 2019 kreeg hij de diagnose ASS en teleurgesteld in de stigmatiserende GGZ-behandeling besloot hij zich in te zetten voor betere informatievoorziening over autisme. Hij is ook actief bij MEE Drenthe als ervaringsdeskundige, waar hij beleefcircuits begeleidt en deelneemt aan de werkgroep Autisme en Onderwijs. Jorrit woont op het Drentse platteland met zijn vrouw, drie kinderen en eigenwijze tekkel. Hij gaat graag op fietsvakantie.

Autisme Veelzijdig

Iedere dinsdag verschijnt er een blog vanuit Autisme Digitaal Veelzijdig. Deze blogs worden geschreven door veertien verschillende bloggers. Meerdere bloggers schrijven over een onderwerp om zo de veelzijdigheid van autisme te laten zien. Tijdens Autminds willen wij twee korte lezingen geven, middels het voorlezen van twee speciaal voor dit moment geschreven blogs, door de twee bloggers die de blogs geschreven hebben. Nadien volgt er een interview met de twee ervaringsdeskundige bloggers, met zowel voorbereide als spontane vragen, om zo interactie met het publiek te laten ontstaan.

De blog van Martine:

Martine omschrijft een doorsnee dag in haar leven – met werk, huishouden, vrienden en meer – en laat zien hoe alles nèt anders gaat als je autisme hebt.

De blog van Tatjana:

Deze blog gaat over het feit dat Tatjana in 2012/ 2013 geconfronteerd werd met een depressie die voortkwam uit onbehandeld autisme. Haar autisme was toen nog niet gediagnosticeerd en daardoor kreeg ze andere hulp dan dat zij nodig had en hierdoor verliep alles nèt anders!

Naar informatie-pagina
Naar deelnemers-pagina
Naar vrijwilligers-pagina
Naar programma-pagina
Naar thema-pagina
Naar downloads-pagina
Naar kaartjes-pagina
Naar sprekers-pagina
Naar locatie / online pagina
Share