Foto van Coen

Coen

Ik ben 34 jaar en woon in Groningen. Ik werk 32 uren per week als administratief medewerker bij LAVG Gerechtsdeurwaarders. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij voetbalvereniging VV Helpman. Verder schrijf ik af en toe een blog over mijn leven met autisme. Ik zie mezelf als een persoon met autisme en niet als een autist. Ik geef presentaties over mijn leven met autisme. Ik vind het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen, op een goede manier, bekend raken met autisme.

foto van douwe

Douwe

Sinds deze zomer ben ik afgestudeerd Neerlandicus en op zoek naar vast werk. In mijn vrije tijd ben ik hoofdredacteur van de blog Autisme is Veelzijdig. Voorts ben ik actief in het lezingencircuit; het hoogtepunt wat dat betreft was de presentatie die ik mocht geven in de plenaire zaal van het Beatrixtheater te Utrecht, tijdens het NVA-Autismecongres op 15 november 2019.

foto van Tatjana

Tatjana

Ik woon en werk in Eindhoven. Ik werk als verpleegkundige met mensen die allemaal een vorm van dementie hebben. Ik blog bij Autisme is Veelzijdig en ik blog voor het AIC-Eindhoven.

Arda

Geboren in 1978 in het noorden van de provincie Groningen. Na vele omzwervingen ben ik neergestreken in de zuidwesthoek van Friesland. Ik hou veel van de natuur en maak graag lange wandelingen. Daarnaast besteed ik mijn tijd aan schrijven: verhalen, interviews, reportages, persberichten, columns en tegenwoordig ook blogs.

Bloggen doe je zo

Zou je met anderen willen delen hoe het is om te leven met autisme? Heb je er dan wel eens over gedacht om te gaan bloggen? Een blog is een website waar je regelmatig nieuwe inhoud plaatst, in de vorm van berichten. Wij laten zien hoe bloggen werkt aan de hand van onze eigen ervaringen daarmee. Wij zijn onderdeel van een bloggersgroep bestaande uit tien volwassenen met autisme die samen schrijven aan de blog ‘Autisme is veelzijdig’. Op deze website bloggen we over diverse aspecten van ons leven. We nemen je mee in ons schrijfproces en laten aan de hand van korte voorbeelden zien hoe een blog er uit kan zien. We sluiten af met een stappenplan voor hoe je kunt beginnen met bloggen.

Naar de informatie-pagina
Naar de locatie-pagina
Naar de vrijwilligers-pagina
Naar de toegankelijk-pagina
Naar de programma-pagina
Naar de deelnemers-pagina
Naar sponsors-pagina
Naar de online-pagina
Naar de nieuws-pagina
Naar de sprekers-pagina
Naar de kaartjes-pagina
Navigate to the English-page
Naar de downloads-pagina
Naar de zoeken-pagina
Share