Chantal Rijsbergen

Mijn naam is Chantal Rijsbergen, 

Met mijn bedrijf Upside Down Body & Mind bied ik een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan diensten die je helpen bij je fysieke en mentale gezondheid. 

Met mijn Yotism yogalessen help ik mensen met autisme om met hun overprikkeling om te leren gaan. Dat doe ik door gebruik te maken van ontspanningstechnieken, ademoefeningen en het doen van yogahoudingen in een rustig tempo. 

In mijn fijne studioruimte in Voorschoten werk ik met kleine groepen of individueel. Ik bied veel maatwerk. 

Ik heb zelf ervaring met autisme (persoonlijk en binnen mijn werk) en daardoor weet ik hoe het kan voelen, met name voor mensen waarbij het in het openbare leven nauwelijks merkbaar is. 

Naast het verzorgen van Yogalessen voor mensen die sneller overprikkeld raken, ben ik ook wandelcoach. In een traject van 4 wandelingen, help ik mensen om zich prettiger in hun lichaam te voelen. Dat kan bij mensen met autisme betekenen dat ik hen help om eerder de signalen van hun lijf te herkennen bij overprikkeling, maar ook dat ik hen help om erachter te komen wat hun talenten zijn, zodat ze die verder kunnen ontwikkelen en gebruiken om zich fijner te voelen. 

Share