Biografie

De eerste 30 jaar van mijn leven heb ik doorgebracht in Italië en in en ‘onder de rook van’ Amsterdam. Sindsdien woon ik 18 jaar (alweer! Wat vliegt de tijd…) in Delft, samen met mijn partner en onze twee inmiddels UberPuberDochters en enkele wolbollen (poezen).

In het dagelijks leven bewaak ik – samen met een paar aardige collega’s – de (financiële) voortgang en risico’s op onderzoeksprojecten, zodat de wetenschappers zich vol op hun onderzoek kunnen richten. Daarvoor duik ik vaak op detailniveau in een zee van cijfers, heerlijk! En daarnaast verdiep ik mij af en toe in voor anderen onbegrijpelijke regelgeving, of zet ik een stuk ambtelijke tekst op papier, desnoods in meerdere talen. Dit zijn kwaliteiten die goed van pas komen.  In ruil daarvoor krijg ik regelmatig een inkijkje in de meest diverse soorten wetenschap en onderzoek, waar ik op mijn beurt blij van word.

Mijn vrije tijd bestaat voornamelijk uit rusten, bijkomen, plannen en organiseren. Kortom, ik ben veel bezig met het vraagstuk ‘energie bij autisme’. Als ware autist heb ik de afgelopen paar jaar een berg aan informatie rondom dit onderwerp verzameld, daar enige structuur in aangebracht, en een poging gedaan om dat alles in een logisch verband te plaatsen op een website. Tijdens mijn lezing wil ik deze site lanceren, die nog niet af is. Ik ben nogal perfectionistisch, dus als ik mezelf voorhoud dat de site eerst af moet zijn, dan komt hij nooit af. En dat wil ik niet. Ik wil graag deze kennis/informatie delen. Een ander voordeel van een onaffe site is dat ik nog open sta voor beïnvloeding door anderen.

Op dit moment ben ik al te vinden in het luchtledige:

 www.succesvolautisme.eu

Share