Biografie

Als kind voelde ik me altijd al anders dan anderen.
Ik stelde meer vragen, wilde het waarom achter alles weten en nam dingen letterlijk.
Op mijn 21e werd eindelijk de Diagnose Asperger gesteld. Dit verklaarde alles.

Ik weiger te geloven dat autisme een stoornis is en denk liever in termen van ontwikkeling en groei. Ik zie autisme niet alleen als een andere ontwikkeling maar ook als een andere manier van denken, een andere manier van zijn. Een zeer authentieke manier van zijn waar je heel ver mee kan komen. Ondanks of misschien wel dankzij mijn autisme heb ik veel bereikt. Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht met aansluitend een Master in Advertising in Melbourne, Australië. Ook heb ik bijzonder veel geïnvesteerd in cursussen op het gebied van autisme en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Waaronder Autismevriendelijk coachen, 365 dagen Succesvol en Creative Consciousness.

Ik geloof dat elke persoon met autisme zijn weg kan vinden mits hij van zijn kwetsbaarheid zijn kracht weet te maken. Als een persoon met autisme in de juiste context zit kan hij/zij helemaal opbloeien. Ik heb deze context voor mezelf gecreëerd door andere mensen met autisme te gaan coachen. Ook geef ik workshops voor mensen met autisme en mensen eromheen.
Het is mijn missie om mensen met autisme te leren hoe ze ( weer) kunnen gaan stralen. Daarmee bedoel ik: trots zijn op wie je bent, en te gaan doen wat je hier te doen hebt.

  www.asspire.nl

Share