13 oktober 2018 - Amsterdam

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Laatste nieuws

Programmaschema

Kaartverkoop

Toegangskaarten

Met het kaartje krijg je toegang tot de conferentie en mag je deelnemen aan alle lezingen en activiteiten. Het programma kent 3 maal 6 onderdelen, in parallelle stromen. Er is een korte pauze tussen de onderdelen zodat vrijelijk tussen de verschillende stromen gewisseld kan worden.

Het kan zijn dat het aantal plaatsen voor een bepaald programmaonderdeel kleiner is dan de belangstelling. Het is niet mogelijk om een plaats te reserveren voor een bepaald programma onderdeel. Een uitzondering zijn de thema-discussies (zie elders): hierop moet op de dag zelf ingetekend worden.

Bij de prijs is inbegrepen koffie, thee en lunch.

Wanneer u een kaartje koopt voor Autminds, wordt u automatisch ingeschreven voor onze Nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van belangrijke informatie over Autminds. U kunt zich eventueel uitschrijven met de link onderin de nieuwsbrief.

Prijzen

Autminds gebruikt verschillende soorten toegangskaarten, controleer welke voor u van toepassing is.

gewone kaartjes
  • Deelnemer mét een (zelf)diagnose  autisme                 € 25,=
  • Deelnemer mét een (zelf)diagnose autisme, samen met partner        € 50,=
  • Deelnemer zónder een (zelf)diagnose autisme                € 37,50
Vriendenkaartjes

Veel mensen met autisme hebben een laag inkomen. Als je voor je inkomen afhankelijk bent van Wajong of WIA (of vergelijkbaar) kun je een vriendenkaartje kopen voor een ‘vriendelijke’ prijs: jij betaalt de helft, een anonieme vriend schenkt de andere helft. Autminds beheert een pot vriendenkaartjes en deze pot wordt jaarlijks weer aangevuld door deelnemers die een vriendenkaartje hebben geschonken. Het aantal kaarten is beperkt tot de bodem van de pot in zicht is.

  • Vriendenkaartje kopen (deelnemer met Wajong, WIA e.d.)             € 12,50
  • Vriendenkaartje schenken                                                     € 12,50
Kortingskaarten

De volgende verenigingen geven aan hun leden een korting om aan Autminds deel te nemen. Indien bij controle blijkt dat u geen lid bent wordt uw toegangskaart ongeldig totdat u het volledige bedrag betaald heeft.

PAS, Vereniging Personen uit het Autisme Spectrum (PAS)

  • Deelnemen als lid van PAS                      € 20,=

Ticket Afhandeling

De registratie en betaling van de toegangsbewijzen wordt afgehandeld door www.ticketjames.com. Zij zullen u doorleiden naar de uiteindelijke betaling via Ideal of Creditcard.
TicketJames brengt service & afhandelingskosten in rekening, deze zijn circa € 2,00 (bij Ideal). Na succesvolle betaling ontvangt een een download-optie om uw kaart te downloaden en af te drukken.

Locatie

Sponsors 2018

Share