Vincent Wiering

Vincent: (31 jaar):
Is een zeer actief hardloper en voetbalfan. Door de diagnose en begeleiding bij Swink heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een veel socialer persoon. De beperking van onrust zorgde ervoor dat hij reizen durfde te maken en marathons kon lopen. Dit door de besparing van (onnodige) energie. Hij maakt buitenstaanders graag duidelijk wat voor het effect autisme op het dagelijks leven precies heeft.

Aut de kast op het werk?

Op je werk uitkomen voor je autisme kan erg spannend zijn. Hoe en wanneer doe je dat? Vincent Wiering en Marijn Bon werken bij een werkgever die ingericht is op mensen met autisme. In hoeverre is dat een voordeel voor hen en welk verschil ervaren zij met voorgaande werkgevers? En is het bij een werkgever voor mensen met autisme makkelijker om open te zijn over je autisme te zijn of is het dan soms ook spannend om aan te geven wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren?

Aan de hand van een interactieve presentatie delen Vincent en Marijn hun ervaringen en willen ze je praktische tips geven in het open zijn over je autisme op en buiten je werk.

Share