Jeroen Spapens

Mijn naam is Jeroen Spapens. Enkele jaren nadat ik de diagnose autisme kreeg, is mijn leven positief veranderd. Ik heb tijdens mijn herstel van de opgelopen schade veel rust moeten nemen en die rust heeft mij veel kennis over mijzelf en de wereld gebracht, mijn leven weer terug in de kracht. Na het succes van F*ck You Rain Man! autishow heb ik mijn passie ontdekt voor muziek, zang en praten over hoe je weer terug kan komen in je eigen kracht als tijdelijk alles tegen zit.
Ik breng graag mijn liedjes ten gehore en wil daarbij ook graag vertellen over mijn ontdekkingen van de afgelopen jaren, want ik weet dat er een land vol mogelijkheden is voor iedereen.
Ik was leraar Speciaal Onderwijs toen ik mijn diagnose kreeg. Verrassend is dat mijn passie nu meer gericht is op vertellen over mijn bevindingen en daarover zingen.

Sfeermuziek en podiumoptreden zang en muziek.

Muziek, gitaar en zang. Liedjes over autisme en sfeer verhogende muziek.
Ook kan ik tussendoor wat vertellen over mijn leven met autisme en mijn visie op mijn autisme. De ervaring heeft geleerd dat ik met mijn korte verhaaltjes tussendoor veel herkenning oproep en ook mensen een hart onder de riem kan steken

Share