Claudia Borst

Claudia Borst leidt als ervaringsdeskundige al een aantal jaren een creatief atelier voor cliënten vanuit de GGZ. Ze maakt ook al jaren zelf kunst, waaronder pasteltekeningen en sculpturen van steen. Claudia is als kunstenaar actief bij The Living Museum, net als Margo van Strijp, met wie ze samen de workshop ‘Creatief jezelf binnenstebuiten keren’ geeft. Claudia en Margo zijn al een aantal jaren bevriend en geven samen vaker workshops.

Creatief jezelf binnenstebuiten keren (vervallen)

Vaak heb je van binnen bepaalde gevoelens of ideeën en weet je eigenlijk niet hoe je deze kan uiten. Door de deelnemers zelf met diverse materialen aan de slag te laten gaan, willen Claudia en Margo kijken of het lukt om hun kunst voor hen te laten spreken. Soms is uiten heel lastig en kan je kunst of creativiteit hiervoor gebruiken als verlengstuk. Op deze wijze keer je jezelf op een positieve manier binnenstebuiten.

Samen gaan wij het avontuur aan om ons op een creatieve manier binnenstebuiten te keren. Met diverse materialen gaan wij creatief aan de slag om te kijken wat het met onze gevoelens doet.

Deze workshop wordt door Margo van Strijp en Claudia Borst samen gegeven.

Share