Toelichting bij het programma - Autminds 2016

Niveau: basis of verdieping

De presentaties/bijdragen op Autminds zijn ingedeeld in ‘basis’ of ‘verdieping’. Hiermee wordt het niveau van de bijdrage enigszins aangegeven. Enigszins, want een heel strakke scheidslijn tussen ‘basis’ en ‘verdieping’ valt er niet te trekken. Bovendien is de indeling gebaseerd op wat de sprekers/bijdragers zelf hebben aangegeven, dus hoe zij zelf hun bijdrage inschatten. Dit kan afwijken van wat jij, als bezoeker, er van vindt.

Het doel van de indeling in ‘basis’ en ‘verdieping’ is om jou als bezoeker toch wat handvatten te geven, die je kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaald onderdeel.

Basis: voor iedereen te volgen. Taal: Nederlands

Verdieping: hbo/wo-niveau. Taal: Nederlands of Engels. Meer aandacht voor theorie of onderzoek.

Meer informatie

Presentaties die bij elkaar horen

De presentaties van Anna van der Miesen over genderdysforie en AutiRoze over autisme en LHBT horen bij elkaar. Beide presentaties kunnen afzonderlijk gevolgd worden, maar vormen eigenlijk één geheel. Er wordt begonnen met een lezing van Anna van der Miesen over haar onderzoek naar genderdysforie en autisme. We vervolgen met ervaringsverhalen en een gesprek met het publiek door drie ervaringsdeskundigen (homo, lesbo, transgender met autisme).

Share