Honden èn katten als hulpdieren op Autminds
10-10-2023
Oproep voor thema’s en inzendingen voor Autminds 2024
03-04-2024

Evaluatie Autminds 2023

Dat was het dan alweer voor dit jaar! Autminds 2023 was een groot succes mede door het scala aan interessante sprekers, de inzet van vrijwilligers en de komst van een groot aantal enthousiaste bezoekers! Wil je nog even nagenieten deze week? Dat komt goed uit want er volgt nog meer materiaal (denk aan foto’s en mogelijk informatie over de gegeven lezingen).
Voor nu zijn we eerst benieuwd naar jouw mening over deze dag, vul daarom nog snel even het online evaluatieformulier in mocht je dit nog niet gedaan hebben. (Als deelnemer krijg je hiervoor de link toegestuurd)
Ten tweede, heb jij een leuk verhaal over iets wat je hebt meegemaakt op Autminds? Was je bijvoorbeeld voor het eerst en is het goed bevallen? Of heb je een leuk contact gemaakt met een van de andere bezoekers? Laat het ons weten, stuur een berichtje naar Autminds via Facebook. Later kunnen we deze positieve berichten bundelen en na toestemming anoniem delen om zo weer nieuwe mensen te enthousiasmeren! (Voor andere opmerkingen of klachten kunt u beter het evaluatieformulier gebruiken, dit word gelezen door het hele organisatie team en gebruikt om het congres te verbeteren.)
Share
Ga naar de inhoud