Adres

De Brouwerij/ Station 49
Stationsweg 49
6861 EE Oosterbeek

Foto’s van de locatie

Buitenkant van de locatie

Binnen in het gebouw

Plattegrond van de locatie

Plattegrond gebouw

Bereikbaarheid

Wij raden iedereen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. De locatie ligt op loopafstand van een treinstation en is ook met de bus goed bereikbaar. De parkeergelegenheid is daarentegen beperkt.

Routebeschrijving

NS – Vanaf Arnhem/Nijmegen:
Loop de trap op, ga met de brug over het spoor. Steek zonodig de straat over. Na zo’n honderd meter vind je aan je linker hand de ingang van het terrein Station 49/De Brouwerij.

NS – Vanaf Utrecht:
Loop de trap op. Ga rechts af, langs het busstation. Steek zonodig de straat over. Na zo’n honderd meter vind je aan je linker hand de ingang van het terrein Station 49/De Brouwerij.

Bus:
Je komt aan bij een bushalte waar de bus met een lus op zijn schreden terug keert. Stap daar uit en loop naar het zuiden (als je naar het noorden loopt zie je het treinstation in de geul liggen). Steek zonodig de straat over. Na zo’n honderd meter vind je aan je linker hand de ingang van het terrein Station 49/De Brouwerij.

Parkeren

Bij de locatie zelf is nauwelijks parkeergelegenheid voor bezoekers. Mensen die met de auto komen worden uitgenodigd te parkeren langs de spoorbaan/bij het station.

routebeschrijving-parkeren

Parkeren in de straat zelf waar de locatie aan ligt (de Stationsweg) wordt door de omwonenden niet op prijs gesteld.

Share