TicketHandler

De registratie en betaling van de toegangsbewijzen wordt afgehandeld door www.ticketjames.com. Zij zullen u doorleiden naar de uiteindelijke betaling via Ideal, Paypal, Creditcard en -afhankelijk van de gekozen betalingsvorm- circa € 2,00 (Ideal) – € 3,00 (Paypal) service & afhandelingskosten in rekening brengen.

Na succesvolle betaling ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven adres. Als u deze mail niet ontvangt neemt u dan contact op met de organisatie.

Wanneer u een kaartje koopt voor Autminds, wordt u automatisch ingeschreven voor onze Nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van belangrijke informatie over Autminds. U kunt zich eventueel uitschrijven met de link onderin de nieuwsbrief.

Autminds gebruikt verschillende soorten toegangskaarten, controleer welke voor u van toepassing is.

gewone kaartjes

  • Deelnemer mét een (zelf)diagnose  autisme                     € 25,=
  • Deelnemer mét een (zelf)diagnose autisme, samen met partner        € 50,=
  • Deelnemer zónder een (zelf)diagnose autisme                   € 37,50

Vriendenkaartjes

Veel mensen met autisme hebben een laag inkomen. Als je inkomen op het niveau van Wajong of WIA (of vergelijkbaar) is kun je een vriendenkaartje kopen voor een ‘vriendelijke’ prijs: jij betaalt de helft, een anonieme vriend schenkt de andere helft. Autminds beheert een pot vriendenkaartjes en deze pot wordt jaarlijks weer aangevuld door deelnemers die een vriendenkaartje hebben geschonken. Het aantal kaarten is beperkt tot de bodem van de pot in zicht is.

  • Vriendenkaartje kopen (deelnemer met Wajong, WIA e.d.)           € 12,50
  • Vriendenkaartje schenken                                                     € 12,50

Kortingskaarten

De volgende verenigingen geven aan hun leden een korting om aan Autminds deel te nemen. Geef uw lidmaatschapsnummer op in het adres-veld. Indien bij controle blijkt dat u geen lid bent wordt uw toegangskaart ongeldig totdat u het volledige bedrag betaald heeft.

PAS, Vereniging Personen uit het Autisme Spectrum (PAS)

  • Deelnemen als lid van PAS                       € 15,=

NVA, Nederlandse Vereniging voor Autisme:

  • maximaal 40 leden van de NVA kunnen gebruik maken van een kortingsaktie: 10,= korting op de toegang. Gebruik tijdens de bestelling de kortingscode GTDQAUJX.

 

Share