Direct een kaartje kopen?

Klik hier om direct een kaartje te kopen. De kaartverkoop wordt afgehandeld door TicketJames.

Prijzen

Een kaartje voor Autminds 2016 kost € 37,50 voor mensen met (een vermoeden van) autisme en € 50,– voor mensen zonder autisme (bedragen excl. transactie- en servicekosten). Autminds is primair bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) autisme. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor mensen die niet tot onze primaire doelgroep behoren (mensen zonder autisme).

De transactie- en servicekosten bedragen ca. € 2,00 – € 2,50. De precieze kosten hangen af van de betaalmethode.

Extra optie: vriendenkaartje

Dit jaar bieden we als extra optie aan om Autminds te steunen met een extra donatie van € 10,–. Met de vriendenkaart levert u een bijdrage aan de continuïteit van Autminds.  We doen ons uiterste best om Autminds zo goedkoop mogelijk te maken zodat iedereen in onze doelgroep kan deelnemen. Daarbij geloven wij dat mensen met een grotere financiële draagkracht graag een bijdrage leveren aan dit beleid en de continuïteit van Autminds. Door middel van dit ticket steun je Autminds met een extra bedrag van € 10. De Vriendenkaart is dus een extra kaartje dat u náást uw gewone toegangskaartje kunt kopen.

Wanneer je alleen een vriendenkaartje koopt (dus zonder toegangskaart) heb je GEEN toegang tot Autminds. Wel heb je ons initiatief dan gesteund met een donatie.

Bestelprocedure

De kaartverkoop en betaling worden afgehandeld door TicketJames.

U kunt betalen met Ideal, Paypal of Visa/Mastercard.

Na succesvolle betaling kunt u het digitale toegangsbewijs downloaden. U ontvangt een email ter bevestiging en de download link voor het toegangsbewijs. U moet het toegangsbewijs afdrukken en meenemen naar het congres.

Als u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen, neem dan contact op met de organisatie van Autminds.

Tijdens de registratie wordt u gevraagd uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres door te geven. Dit is noodzakelijk voor de afhandeling van uw bestelling door TicketJames en de controle van uw bankgegevens.

De organisatie van Autminds gaat uiteraard zorgvuldig met deze gegevens om.

Uw voor- en achternaam worden door Autminds gebruikt om een badge te maken. Als u een andere naam op uw badge wilt (niet uw echte naam) kunt u een email sturen naar inschrijven@autminds.nl.

Het emailadres wordt gebruikt om eventuele aanvullende informatie over Autminds naar u te sturen.

Wanneer u een kaartje koopt voor Autminds, wordt u automatisch ingeschreven voor onze Nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van belangrijke informatie over Autminds.

Klik hier om te bestellen via TicketJames

 

Share